MOUT_IR_parkzaal_buro moon.jpg
 Optie2_SerieBorden (Kaart (liggend))-3.png

Voor onze foodhall zijn wij op zoek naar acht inspirerende, creatieve, leuke (lokale) keukens! 

Bekijk hier een impressie van de indeling en keukens in MOUT!

Wie ben jij?

Het maakt ons niet uit of je nu al jaren ondernemer bent of net die eerste stap wilt maken.  Zolang je maar enthousiast, creatief en leuk bent. Natuurlijk verwachten wij ook dat je houdt van heerlijk eten,  goed kan koken en je iets speciaals hebt, met andere woorden, dat je echt een bijdrage levert aan MOUT. 

Wat verwachten wij van jou?

Om het voor gasten zo aantrekkelijk mogelijk te maken moeten wij gezamenlijk zorgen voor een divers aanbod. Daarom vinden wij de volgende dingen erg belangrijk:

- gerechten mogen een maximum prijs van 9,- euro hebben

- een gezonde mix tussen bekende en een beetje gekke gerechten

- liever 10 goede gerechtjes, dan 20 met een mwah-gehalte

- gebruik van disposables ( géén plastic op tafel)

De uitstraling van jouw keuken kan het verschil maken. Wij moedigen een creatieve, vrolijke en gedurfde uitstraling daarom zeker aan. 

Wat kan jij van ons verwachten?

Dat wij ons uiterste best doen om van MOUT een succes te maken, dat beloven we. Een aangename, groene, open en relaxte sfeer moet ervoor zorgen dat men graag bij ons komt. 

Er komt een groot terras, waar je in de zomer moet zitten! 
Daarnaast organiseren wij regelmatig events en pakken de marketing vrolijk op. 

Elke keuze die wij maken doen wij met het oog op de tevreden gast, zonder daarbij het algemene belang van de onderneming te verliezen.

Wij hopen wekelijk 10.000 gasten te ontvangen, challenge accepted?

Schermafbeelding 2021-10-20 om 12.30.55.png
Schermafbeelding 2021-10-20 om 12.32.36.png

De diversiteit van de keukens is één van de USP’s van MOUT;
nergens in de buurt is er zo’n compleet aanbod van food. Door samen ‘de hele culinaire wereld’ te vertegenwoordigen zijn wij voor een zeer gevarieerde doelgroep toegankelijk. 

 

Het doel is dat er voor iedereen iets te vinden moet zijn bij MOUT, van kroket tot kaviaar, van een dikke burger tot een vegan salad. Elk concept heeft een bepaald DNA, het is ontzettend belangrijk om eenieder zijn DNA te respecteren, want samen zijn wij MOUT. Vooraf willen wij met elkaar de speelruimte die de concepten hebben, kaderen, want allemaal wedden op hetzelfde paard is niet handig. Het zou dus kunnen zijn dat bepaalde gerechten niet op jouw kaart ‘mogen’ omdat dat het totale aanbod zou 

vertroebelen en er onderling geconcurreerd wordt. 

Schermafbeelding 2021-10-20 om 12.26.02.png

Wat is er nodig jouw concept te laten slagen?

Jouw concept

Schermafbeelding 2021-10-20 om 12.32.21.png

Elke ondernemer heeft natuurlijk een andere definitie van succes. Waar de ene ondernemer mensen wilt overtuigen en bewust wilt laten worden van bijvoorbeeld gezonde voeding, is bij een andere ondernemer succes meetbaar aan de hand van een hoge omzet.

 

Wij zien een succesvolle formule als volgt, namelijk; een concept dat haar steentje bijdraagt aan compleet plaatje en dat voorziet in de behoefte van een zeer brede doelgroep. Herkenbare gerechtjes worden afgewisseld met meer uitdagende items om gasten uit te blijven dagen, te laten ontdekken en te prikkelen.
Jouw gerechtjes dragen op een unieke manier bij aan de gastbeleving bij MOUT.
Jouw keuken is toegankelijk, gastvrij, herkenbaar en een beetje rebels.


The ultimate goal: élke gast met een glimlach de deur uit laten gaan.

Hoe ziet jouw keuken er uit?

De keukens zijn redelijk compact en qua afmeting het beste te vergelijken met een grote foodtruck, namelijk 12m2. Die beperkte ruimte vraagt om een praktische indeling en een goede routing.
Hier moet je qua concept dus rekening meehouden: less is more.

 

De meeste keukens hebben 1 lange-en 1 kleine wand en zijn aan twee zijdens open, prachtige inkijk dus, letterlijk een kijkje in de keuken. Wij moedigen een cool interieur dan ook zeker aan; hippe tegels, vette bedrijfskleding en een knallend logo zijn van harte welkom.

Er is een gezamenlijke opslag van 20 m2, leveranciers moeten dus meermaals per week kunnen leveren.

Wij voorzien je keuken van: 

- Een hygiënische, goed schoon te maken vloer

- Een goed werkende afzuigkap

- Een balie, deze mag je zelf afwerken met tegels, zink of een rolletje verf

- Het kassacommunicatie-systeem met printer, hiervoor heb je wel nog een scherm (Ipad) en een pinapparaat nodig

- 2 uithangborden voor signing en menukaarten

 

Qua installatie:

- Elke keuken krijgt een eigen meterkastje met voldoende stroom

- Gasaansluiting

- Waterleiding

De aansluitingen van water, gas en elektra komen in je keuken op een centraal punt, je kunt de leidingen zelf laten aansluiten op de apparatuur. De installatie dient door een professionele partij gedaan te worden

 

Wat moet jij nog doen?

- Apparatuur aanschaffen

- Jouw superconcept tot in de puntjes uitdenken

- Toffe medewerkers regelen

Opvallen met jouw keuken: een frisse inrichting, een wand vol dimsum-mandjes,Oosterse parapluutjes, een wand vol kruiden een logo in Neon, het kan wat ons betreft niet gek genoeg.  

Schermafbeelding 2021-10-20 om 12.26.02.png
Schermafbeelding 2021-10-20 om 12.26.24.png

Hygiëne

Hygiëne is binnen MOUT erg belangrijk. Zorg ervoor dat je keuken voldoet aan alle HACCP eisen en gasten altijd zicht hebben op een schone, verzorgde keuken. 

Het gebruik van hout e.d. op de vloer is niet toegestaan. De schoonmaak van je keuken is jouw verantwoordelijkheid.

 

Wij willen je sowieso stimuleren met dagverse producten te werken, hele vriezers en schappen vol kant-en-klare producten is echt 2012! 

Openingstijden

Toegankelijkheid is een van de pijlers van MOUT, dat zie je terug in de openingstijden:

MOUT is zeven dagen per week geopend, van 09:00 tot 00:00.

Op vrijdag en zaterdag is MOUT tot 01:00 geopend.

De keukens zijn zeven dagen per week geopend van 11:30 tot 22:00.

Eerder open mag, maar hoeft niet. Van minimaal één keuken vragen wij ook voor ontbijt open te zijn. 

Schermafbeelding 2021-10-26 om 20.08.31.png

 interesse? 

Heb je interesse om een van de keukens in te vullen? En wil je meer praktische info over o.a.  huurprijs,

keuken en opslag? Neem dan contact met ons op via mail@moutvenlo.nl of bel Jerry: 06 46 15 54 19.

Ben je enthousiast, zie je een samenwerking wel zitten maar heb je je concept nog niet helemaal rond? Geen probleem,

wij helpen je graag bij alles wat je nodig hebt om een solide concept neer te zetten.