Hi!
Bar exploitant gezocht - Foodhall & Bierbrouwerij MOUT in Venlo
SUPERMAN -AGER met ondernemersambitie gezocht!
We kennen het als geen ander, de ambitie om ‘later’ voor jezelf te beginnen.
Je voelt het kriebelen, je ziet de kansen en mogelijkheden.
Een gezonde dosis enthousiasme hoopt het te winnen van de twijfel en onzekerheden.
Hoe vet zou dat zijn, je eigen koffiebar, een lunchroom of restaurant?
Hoogstwaarschijnlijk wacht je op het juiste moment. Maar ja, wanneer is dat? Nu?!
Om jou -en MOUT- dat zetje in de goede richting te geven hebben we een unieke kans:
Je wordt de Supermanager van MOUT en krijgt de kans de exploitatie van de bar over te nemen.
Hoe gaat dat in z’n werk?
Je komt als bedrijfsleider/teamcaptain in dienst en na een periode van pakweg 4 maanden
beslis jij of dit de kans is die zoekt. Neem je de bar over?
Hoe komen we daarachter?
In de periode dat je werkzaam bent zet je je in alsof MOUT al je eigen zaak is. Daarnaast krijg
je volop begeleiding van 3 ondernemers om je te helpen bij al je uitdagingen en helpen we je
zelfverzekerd genoeg te krijgen die bar te ownen.
Wat vragen wij van jou?
Plezier. Heel veel plezier. Daarnaast een positieve mindset, een gastvrije instelling en veel
energie om MOUT naar een hoger niveau te tillen.
De ideale kandidaat kan wat ons betreft heel goed een koppel zijn.
Hoger niveau?
Wij willen dat alle bezoekers van MOUT de deur uitgaan met glimlach. Dat geldt trouwens
ook voor alle collega’s. Er liggen nog volop kansen en wij willen graag dat jij die pakt om bij
iedereen die smile te krijgen.
Wat kan je allemaal doen?
Aansturen van barpersoneel en runners, cocktails shaken, drankenkaarten ontwikkelen,
events organiseren. Mensen blij maken, personeel trainen en blijven motiveren. Ook de
inkoop van dranken, glaswerk, taarten enzovoorts.
Nog wat facts:
* MOUT opende in mei 2022 haar deuren
Op dagelijkse basis geef je leiding aan een team van 4-20 personen.
* MOUT biedt onderdak aan 8 internationale keukens en speciaal-bierbrouwerij de
Klep.
* 7 dagen per week is MOUT geopend voor ontbijt, koffie, lunch, borrel, diner, bieren
en cocktails.
* Zowel binnen als buiten beschikt MOUT over een grote hoeveelheid uiteenlopende zitplaatsen. Iedereen moet zich thuis voelen bij MOUT, toegankelijkheid en diversiteit
zijn de pijlers voor het succes en daarom is er écht voor iedereen wat; romantische plekjes bij de open haard met fancy cocktails, er zijn stoere, lange tafels voor groepen
vrienden en taptafels voor (bedrijfs)-borrels waar het bier rijkelijk stroomt. Het aanbod food is ook ongekend, zo is er alles tussen kroket en kaviaar en van Vietnam
tot New York.
Qua drankassortiment speel jij hier ook een belangrijke rol. Een nauwe samenwerking met de brouwmeesters van brouwerij de Klep is essentieel. MOUT staat bekend als borrelplek en veel aandacht voor mooie, toegankelijke dranken is belangrijk.
Onderscheidend van andere foodhallen is het serviceaspect dat MOUT biedt. Gasten kunnen bestellen via QR of bij de hosts aan tafel, alle bestellingen worden aan tafel
geserveerd.
Er zijn diverse financieringsmogelijkheden ten tijde van de overname
- 400 zitplaatsen binnen
- 350 zitplaatsen buiten
- Botanisch, licht en hip interieur
- Groeipotentie
- Drankenomzet jaarbasis 1,6 miljoen
- Voldoende werknemers