top of page
Logo.png

ECHT LOKAAL BIER BIJ MOUT GEBROUWEN

Wie Foodhall MOUT binnenloopt ziet aan zijn rechterhand Brouwerij De Klep.

 

Louis, Jan en Roy, de eigenaren van de brouwerij,  komen alle drie uit de regio Noord-Limburg en dit is dan ook de regio waar de brouwerij zich op richt.

Buiten Limburg zul je het bier niet snel tegen komen;  het bier is zo lekker dat het op is voor het aan de grens komt! 

 

De bierstijlen die gebrouwen worden, hebben een oorsprong in de regio of in de aangrenzende regio’s. Zeker, ze brouwen ook hippe stijlen zoals De Klep ‘JuPa' I.P.A. en De Klep 'De Kuus' Export Stout, zij het met een lokale twist, maar De Klep is gekend om de bieren met lokale oorsprong zoals De Klep ‘ Ôs’ Alt. De Alt van Ons.

Een heerlijk verfrissend en doordrinkbaar bier met net een beetje extra bite.

En volgens de stadsarchieven het meest venlose Bier. Of de Witte van Grubbe. Een witbier genoemd naar het spook de Witte Dame dat bij volle maan rond een oude kasteelruïne in het dorpje Grubbenvorst doolt. Probeer zeker ook de kloosterbieren reeks Paeterke. Elke slok smaakt als een retraite. Een smakelijke ode aan de vele kloosters in de gemeente Venlo.

 

Je kunt bij je bezoek makkelijk een rondje om de brouwerij lopen en het proces van dichtbij bekijken. Wil je meer weten? Boek dan een rondleiding onder leiding van een ervaren gids!

 

Wil je een aanvraag doen voor een rondleiding? rondleiding@brouwerijdeklep.nl

br24.jpg
Naamloos-2.png
bottom of page